4 поради, як вибирати прищіпки для штор

Декор на вікнах є важливою складовою для оформлення інтер'єру. Він не тільки створює затишок та комфорт, але й додає кольору, оригінальності приміщенню. Це не лише стосується штор чи тюлю. Важливо ще зважати на різні деталі.

Якісні прищіпки для штор є важливим функціональним елементом. А ще це чудовий елемент декору, який привертатиме до себе увагу. Залишилося тільки серед величезного асортименту підібрати для себе найкращий варіант.

Що потрібно знати під час вибору прищіпок?

Прищепки для шторНа перший погляд може здатися, що в пошуку декору немає нічого складного. Але тут є свої тонкощі, які треба врахувати.

  • З якої тканини будуть виготовлені штори? Суть у тому, що деякий матеріал досить ніжний і застібки просто його можуть зіпсувати. І тут краще вибрати магніти. В інших ситуаціях прищіпки чудово впораються з поставленим завданням.

  • Враховуйте розмір тканинного полотна. Чим воно більше, тим більшими повинні бути елементи декору. Вони не лише дозволять добре підколоти тканину, а й будуть помітними на його тлі.

  • Яка кількість застібок знадобиться? Часто однієї буде мало, оскільки тканинне полотно занадто велике і його не виходить нормально зібрати. Прищіпки коштують недорого, тому запросто можете придбати відразу кілька штук. Це дозволить по-різному грати зі шторами та додавати інтер'єру родзинки.

  • Визначтеся з оформленням елементів декору. Воно має перегукуватися з рештою деталей інтер'єру. Для початку визначтеся з формою прищіпки. Найчастіше купують звичайні круглі деталі, хоча про інші геометричні фігури не варто забувати. Бувають і більш незвичні пропозиції. Також не забудьте про колірну гамму. Сталеві чи золоті відтінки зустрічаються найчастіше, хоча на цьому фантазія виробників не обмежується.

Знаючи ці тонкощі, зорієнтуватися в асортименті буде набагато простіше. Буде ідеально, якщо прищіпки вдасться вибрати разом з карнизом. За один раз підберете все, що значно економить час. Плюс до всього всі елементи будуть підібрані в одному оформленні, що надасть інтер'єру відчуття цілісності та завершеності. Зі «Світ карнизів» зможете втілити будь-які дизайнерські ідеї та красиво оформити віконний отвір.



Дізнайтеся про новинки та акції першими!

Підпишись на розсилку СвітКарнизів