Як купити карниз недорого і не пошкодувати про придбання? На що звернути увагу?

Красивий інтер'єр складається з величезної кількості деталей. Зокрема можна звернути увагу на декор вікна. Тюль і штори - головні деталі. Тільки ще не варто забувати про карниз, на якому це все тримається.

Він повинен бути надійним, якісним і мати довгий термін служби. Ці всі фактори потрібно враховувати, коли зберетеся купити карниз недорого в одному з магазинчиків. Пропозицій досить багато і ваше завдання підібрати якісну продукцію за вигідною ціною.

kovanye-karnizy.jpg

На які тонкощі звернути увагу?

Якість продукції

Карниз відповідає за надійність кріплення всього декору. Крім цього у нього повинен бути довгий термін служби. Якщо не хочете потім шкодувати про придбання, запам'ятайте декілька хитрощів:

  • Цікавтеся матеріалами виготовлення. Це може бути пластик, метал або дерево. Кожен з них повинен відповідати стандартам якості.
  • Приділіть увагу різним кріпленням, аксесуарам. Вони повинні повністю підходити під карниз і також бути якісними.

Порада: не намагайтеся економити та вибирати найдешевші пропозиції. Краще поцікавтеся знижками на хороші карнизи.

Надані послуги

Багато хто не хоче виділяти час на пошуки і заходять в першу-ліпшу торгову точку для покупок. Це не зовсім вірно. Буде чудово, якщо знайдете магазин, де надаються і інші послуги, пов'язані з карнизами:

karniz-na-stenu-18.jpg

  • Зняття вимірів - одна з важливих дій. Саме від них відштовхуються, коли підбирають карниз. Найкраще, коли всі виміри знімуть фахівці, які розбираються у багатьох тонкощах.
  • Монтаж. На перший погляд здається, що в установці карниза немає нічого складного. Але тут потрібно правильно зробити розмітку. А ще важливо враховувати особливості стін, стелі, в залежності від того, де будете кріпити карниз.
  • Якщо стандартні пропозиції не підходять, можна зігнути модель в певну форму. Найчастіше їх замовляють для арочних, еркерних віконних прорізів.
  • Шиття штор і їх навіс - ще одна популярна послуга. До нового карнизу можна підібрати і новий декор.

Якщо будете звертати увагу на багато тонкощів, підбір карнизів принесе максимум задоволення. Головне, знайти такий магазин, де не тільки можна підібрати необхідні елементи, а й замовити виміри або монтаж. Зі «Світ карнизів» зможете грамотно і красиво облаштувати інтер'єр.

Дізнайтеся про новинки та акції першими!

Підпишись на розсилку СвітКарнизів