Як правильно вибирати пластикові карнизи?

Карниз - важливий елемент в декорі вікна. Саме на цій деталі тримаються штори або тюль. На ринку знайдеться неймовірна кількість різних пропозицій, які зможуть вписатися в різні інтер'єри.

Серед усього асортименту особливим попитом користуються пластикові карнизи, які займають лідерські позиції ось уже багато років. Все більше користувачів вирішуються на покупку, тільки не знають, на які критерії вибору звернути увагу.

karniz-na-stenu-18.jpg

Як правильно вибирати карнизи з пластику?

Різновид профілю шин

  • Пустотілі моделі досить дешеві. Тільки пам'ятайте, що на них можна повісити лише тюль. На велике навантаження вони не розраховані.
  • Профіль з наповнювачем може витримати більше навантаження, тільки від занадто важких портьєр варто відмовитися.

Кількість рядів

Цей пункт безпосередньо залежить від використовуваного декору. Найчастіше карниз підбирають на 2 ряди, де вішають тюль і штори. Іноді можна повісити тільки тюль. А є й такі користувачі, які не відмовляться від наявності ламбрекену.

Варіант кріплення

Карниз кріплять до стелі або до стіни. Рідше знайдете універсальні пропозиції, тільки вони дорого коштують. Якщо таких не знайшли, вибирайте між стельовими та настінними варіантами. Для цього вам потрібно врахувати особливості кімнати і тільки потім вибирати.

Спосіб управління

unnamed (2).jpg

Моделі з ручним керуванням - одні з найпоширеніших. Від вас вимагається трохи зусиль, щоб відкрити або закрити штори. Це прекрасний домашній варіант. Якщо у вас великі вікна або занадто важкий декор, то можна задуматися про автоматизацію процесу, хоча це все залежить від побажань.

З автоматичним управлінням все набагато простіше. Тільки натискаєте кнопку. Такий варіант вибирають для важкодоступних вікон або великих віконних прорізів. Для домашнього або офісного простору буде якраз.

Оформлення

Пластикові карнизи сподобалися користувачам через такі моменти:

  • матеріал здатний вписатися в будь-який інтер'єр;
  • пластикові моделі здатні імітувати будь-яку поверхню.

У зв'язку з цим асортимент карнизів величезний. Вам потрібно визначитися з його формою, кольоровою гамою, стилістичним оформленням.

Дотримуючись простих рекомендацій підбір елементів для декору не буде таким складним. Асортимент «Світ карнизів» дозволить стильно оформити будь-який інтер'єр.


Дізнайтеся про новинки та акції першими!

Підпишись на розсилку СвітКарнизів