Красива рулонна штора: як правильно її підібрати

Підбір декор на вікна забирає надто багато часу. Це ж скільки варіантів потрібно розглянути, щоб вибрати найкращий. Раніше з цим було менше проблем: вибрали класичні штори і все. А зараз асортимент значно розширився.3a743b79741b72d0737142bb814eebf1 (1).jpg

Так серед представленого асортименту рулонна штора займає досить високі позиції. Тільки от не всі користувачі про неї чули, тому не наважуються на покупку. Тому настав час виправити цю помилку і ближче познайомитися з різновидом декору.

Що такого особливого в представленому асортименті?

Вже трохи можна дізнатися про штори з самої назви. Це тканинне полотно, яке при піднятті згортається в акуратний рулон. Все це намотується на вал.

З цим розібралися. А тепер би хотілося дізнатися більше особливостей представленого декору. Коли будете підбирати штори, зверніть увагу на певні моменти:

  • Який тип конструкції цікавить. Якщо говорити про відкриту, то це просто вал з намотаною тканиною. Що стосується закритої, то тут є спеціальний короб. У цьому є багато переваг, оскільки полотно менше брудниться. Пил, сторонні запахи, сонячні промені не позначаться на стані тканини.

  • Який механізм управління цікавить. Класичним можна вважати ручне управління. Все досить просто та зрозуміло. Для цього потрібно докласти мінімум зусиль. Тільки цей варіант буває деяким незручним. Особливо це стосується тих випадків, де вікна дуже великі або знаходяться у важкодоступних місцях. Так можна вибрати механізм з електроприводом. Все максимально просто та зручно.

  • e37f0d1d0a433e5f46ef5592b334225a.jpg

    Визначтеся з щільністю тканини. Як правило, вибирають традиційні варіанти, які чудово захищають від світла та дарують комфортний відпочинок. Без проблем знайдете штори з напівпрозорими варіантами, які можуть підійти для кухні, балкона. Також знайдете полотна з максимальним ступенем затемнення. Такі варіанти прекрасні для конференц-залів, домашніх кінотеатрів, щоб можна було нормально провести презентацію або подивитися фільм.

  • Які розміри полотна цікавлять. Так можете вибрати одну стандартну штору, яка закриє віконний отвір. Також без проблем знайдете полотно на кожну стулку. Ці моменти потрібно обговорити заздалегідь, щоб потім не виникло ніяких проблем.

  • А ще визначитеся з дизайном. Штора - важлива складова інтер'єру. Вона повинна повністю в нього вписуватися. Колірна гамма, принти - вам є, над чим подумати.

Якщо дотримуватися простих рекомендацій, підбір красивого декору не принесе особливих складнощів. Рулонні штори прекрасно впораються зі своїм безпосереднім завданням і будуть радувати око, а «Світ карнизів» завжди допоможе реалізувати будь-які ідеї.



Дізнайтеся про новинки та акції першими!

Підпишись на розсилку СвітКарнизів