Моторизовані карнизи - поєднання комфорту та елегантності!

Моторизовані карнизи дуже швидко набирають популярність завдяки численним перевагам. Вони є знахідкою для будинків і квартир з великою кількістю вікон, для панорамних вікон, для великих і важких штор, які необхідно відкривати і закривати кілька разів на день. Також, це хороше рішення для приміщень з високими стелями і великими панорамними вікнами.

Електрокарнизи однозначно полегшать ваше повсякденне життя, тому що штори можна відкривати і закривати за допомогою пульта дистанційного керування одним натисканням кнопки. Замість того, щоб кожен раз відкривати їх, коли прокидаєтеся і перед тим як лягаєте спати, ви можете запрограмувати штори на відкриття/закриття в певний час. Також, ця функція допоможе захистити меблі та підлогу від сонячних променів і вицвітання в денний час. Вам буде потрібно всього лише вказати час, в яке сонце особливо активне і ваші штори будуть автоматично закриті.

Ми маємо широкий асортимент електродвигунів різних модифікацій для можливості управління за допомогою пульта, а також для підключення різних систем «Розумного будинку».

Звертайтеся за консультацією до наших фахівців!

Дізнайтеся про новинки та акції першими!

Підпишись на розсилку СвітКарнизів