Від яких факторів може залежати вартість карнизів?

Стильний декор вікна - важливий елемент будь-якого інтер'єру. Він повинен додавати затишку, комфорту і теплоти. А ще не варто забувати про функціональну складову. Це одні з головних критеріїв для підбору карнизів.

У сучасному асортименті представлений досить великий вибір. Кожен користувач залишиться задоволеним, тільки потрібно чітко скласти список вимог. І часто покупці звертають увагу на вартість карнизів, яка у різних моделей трохи відрізняється і це може бути пов'язано з деякими характеристиками.kovanye-karnizy.jpg

Які чинники впливають на цінову політику карнизів?

Використані матеріали

Найчастіше в асортименті зустрічаються алюмінієві моделі. Вони виглядають цілком красиво. Крім цього можна відзначити цілком адекватну вартість.

Якщо мова заходить про метал або дерево, ці матеріали коштують трохи дорожче. Відповідно до цього потрібно бути готовими.

Наявність/відсутність механізму управління декором

  • Більшість представлених моделей класичного типу. Тобто шторами ви керуєте самостійно. Все досить просто та зрозуміло. Правда не зовсім буває зручно, коли тканинні полотна занадто важкі.

  • Якщо говорити про наявність механізму управління, то з ними набагато простіше. Вам тільки потрібно натиснути кнопку і штори відкриються/закриються. У зв'язку з цим цінність подібного карниза автоматично зростає. А ще все залежить від різновиду самої системи.8c110775ff92232ad846d28a57c760c9.jpg

  • Розміри. Ви без проблем зможете знайти карниз для будь-якого типу приміщення. Головне, перед цим правильно зняти заміри. Краще це зробіть кілька разів, щоб потім уникнути помилок або покличте фахівця.

  • Кольорова гама. В асортименті представлено досить багато різних варіантів декору. Серед цієї краси можна без проблем підібрати потрібний варіант. Але буває і таке, що запропонований декор не подобається, хочеться іншого.

  • Чи цікавлять вас додаткові елементи для карниза. Так одним хочеться незвичні наконечники. Інші дивляться на оригінальні кронштейни, а ще хочуть придбати незвичайні тримачі.

Пам'ятайте, що вартість не вважається головним фактором для вибору. Тут потрібно цікавитися, наскільки якісним виявиться карниз і чи підходить він у вашому випадку. Добре продумайте кожен момент, щоб потім не довелося знову купувати декор. Зі «Світ карнизів» вдало зможете підібрати гарний карниз, який буде відповідати всім вашим вимогам, в тому числі і ціновій політиці.

Дізнайтеся про новинки та акції першими!

Підпишись на розсилку СвітКарнизів