Чим карниз стельовий посилений ОМ відрізняється від моделі СМ?

Гарно декороване вікно – результат правильного підбору всіх елементів. Багато користувачів під час цього процесу особливо вивчають тюль чи штори. При цьому забувають про карниз, а дарма. На ньому тримається весь декор. До того ж він також вважається частиною доповнення інтер'єру.

У величезному асортименті можна знайти багато різних варіантів. Серед них і стельовий карниз посилений, який користується попитом. Хоча не всі про нього знають, але це легко виправити.

стельовий карниз фото

Які особливості у представленого карнизу?

На перший погляд, всі карнизи здаються однаковими, тому не варто так сильно хвилюватись і можна вибрати перший-ліпший. Але це зовсім не так. Між ними є суттєва різниця, і це стосується навантаження.

Якщо говорити про карнизи типу ОМ, вони не розраховані на значне навантаження. Тобто тут, крім тюлю, ще можна повісити штори, але вони повинні бути легкими. Вам потрібно буде ретельно пошукати потрібні полотна.

Щодо моделі СМ, тут можна так не хвилюватись. Вона витримає як легкий, так і важкий декор. Вибір тканинних полотен автоматично розширюється.

Різниця між представленими моделями є очевидною. Вам потрібно добре подумати, який декор хочете повісити і потім ухвалити рішення.

стельовий пластиковий карниз фото

Щодо позитивних моментів представлених карнизів, вони у них спільні:

  • Вони чудово підходять для тривалого використання. А ще варто відзначити якість. Лише є тонкість: вам потрібно правильно розрахувати навантаження.

  • Завдяки величезним лінійкам можна вибрати карниз будь-якого стилістичного оформлення. Він стане чудовим доповненням різних інтер'єрів.

  • Доступна цінова політика також потішить. Ви можете вибрати будь-який варіант, який найбільше підходить.

Вам лише залишається добре подумати і потім ухвалити рішення. Величезний асортимент дозволяє втілити будь-яку ідею життя. Разом із «Світ карнизів» без проблем створіть максимум затишку та комфорту в будь-якому приміщенні.

Дізнайтеся про новинки та акції першими!

Підпишись на розсилку СвітКарнизів