Які переваги та недоліки має римський карниз з електроприводом?

Стильне оформлення віконного простору складається з безлічі елементів. Основою вважається карниз, на якому тримається тканинне полотно. Класичні варіанти з ручним управлінням вже давно нікого не дивують. А ось римський карниз з електроприводом стає все популярнішим.

Багато користувачів хочуть придбати саме такий варіант. Він значно зручніший в користуванні. Плюс до всього він прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр.

karniz-kafe-mir-karnizov

Що такого привабливого в карнизі з електроприводом?

Функціональні можливості пристрою вже можна зрозуміти із самої назви. Управляти декором буде набагато зручніше та практичніше. Карниз може працювати від електрики. Також може працювати на батарейках або на сонячній енергії (останні не такі популярні).

Якщо повернутися до розмови про популярність карниза з електроприводом, це можна пов'язати з деякими моментами:

  • Для управління декором потрібно докладати мінімум зусиль. Особливо це підходить для офісів, магазинів, шкіл. Хоча в домашніх умовах теж не буде зайвим такий карниз, особливо коли до вікон важкий доступ.

  • Якщо у вас «розумний будинок», управління карнизом можна підключити до системи. Це дозволить в певний час відкривати або закривати штори.

  • Можливість вибрати, яким чином буде працювати електрокарниз.

  • карниз.jpg

    Представлений пристрій прекрасно впишеться в сучасний інтер'єр. Він не буде притягувати до себе увагу. Акцент буде зроблений на інших елементах декору.

  • Тривалий термін служби - ще один хороший момент. Правда, вам потрібно вибрати пристрій належної якості, де дотримані всі вимоги.

Це далеко не всі позитивні моменти, які так приваблюють користувачів. Все більше людей купують саме електрокарнизи. Правда варто пам'ятати про те, що така покупка обійдеться трохи дорожче, якщо це порівнювати зі звичайними карнизами.

Якщо вивчити всі особливості, прийняти рішення буде набагато простіше. За допомогою «Світ карнизів» зможете без проблем підібрати той варіант карниза, який підходить у вашому випадку.

Дізнайтеся про новинки та акції першими!

Підпишись на розсилку СвітКарнизів